tiistai 12. tammikuuta 2010

Tällaista loman jälkeen.

Olin ihan pihalla eilen. :s En tienny minne mennä milloinkin. :s Lukujärjestysriippuvaisuusko? Ehei. Noo... onneksi tämä päivä oli huomattavasti helpompi. Lukuunottamatta sitä, että mulla on ohjelmassa muutaman viikon aikana paaaljon luettavaa. LIIKAA! Ja olen tunnetusti laiska lukemaan kirjoja... varsinki tylsiä kirjoja... ja tällä alalla niitä on paljon. :/

Oon miettiny täs parin päivän aikana ihmisten ennakkoluuloisuutta. Miksei ihminen voi vain mennä tutustumaan uusiin ihmisiin? Aina pitää luoda ennakkoluuloja ja sekös vasta vaikeuttaa asioita. Kouluissa ennakkoluuloja esiintyy paljon, mut entä sit työpaikoilla ku joutuu tekemisiin monenlaisten ihmisten kanssa?
Suomalaisilla on hirveet ennakkoluulot esim. ruottalaisia kohtaan. :/ Muistakkee immeiset, että joka toista haukkuu, on ite!

Varmasti kaikki on kuullu puhuttavan siitä, että teinitytöt käyttävät halpoja hajuvesiä. Niitä, jotka haisevat jopa ällöttävälle pelkästään 5 euron hintansa takia (tunnetuin on varmasti So...-sarja). Pojilla vastaava on Axe. Halvoissa hajuvesissä on sekin huonopuoli, että ne todellakin haisevat 10 metrin päähän... toisin kuin vähän hintavammat hajuvedet. Hajuvesiähän ei ole tarkoitettu ilmanraikastimiksi. Halpojen hajuvesien tapauksessa voi puhua ilmansaastuttajista.



Tähän aikaan vuodesta kaupat vetävät puoleensa monenlaista kulkijaa. Varsinkin naiset jopa juoksevat kaupasta toiseen hullunkiilto silmissään. Tuntui siltä, että jotku ihmiset ei nää muita ihmisiä shoppaillessaan. Kun puhutaan ostoskärryraivosta, on olemassa myös ALEraivo. Se vaan ihmiset kuluttamaan mielettömästi rahaa.
Tänään ku olin sovituskopissa, eräs nainen toi hyvän pointin esille jutellessaan tuttavansa kanssa. "Onkohan sovituskoppien peileissä jotain kummallista, kun sovituskopissa vaate saattaa näyttää hyvältä, mutta kotona sama vaate näyttää ihan järkyttävältä?" Mitenhän se on? Johtuuko tämä siitä, että shoppaillessaan sitä vaan on niin rahankuluttamisenlumoissa? Kaikki vaan näyttää yhtä hyvältä päällä.
Muistakaa kuitenki, että vaatekauppojen myyjät osaavat olla kieroja. Vaikka ne kovasti väittävät, että vaate näyttää hyvältä, se saattaa olla vain myyntitrikki.

Olin eilen jotenki extra väsyny. :/ Sammahdin saman tien ku menin sänkyyn. :/ Normaalisti pyörin sängyssä vähintään tunnin ennen ku saan unta. Tulispa tänäkin iltana yhtä hyvin uni. :)
Ylitin itseni maanantaiaamuna. Nousin perätin aamupalalle. :p Eipä ole häävi aamiainen tässä kymmenen tähden hotellissa, mutta saipa syötyä aamupalaa. Se syöminen harvoin kuuluu mun aamutoimiin, mutta jospa siitä nyt tulisi jopa rutiini.

Nytpä painun suihkuun ja sitte untenmaille. Huomenna ohjelmassa mm. kasvatustiedettä ja englantia. Onneksi ei ole pitkä päivä. Torstaina meen Silvinan luo... voi voi, sitäki on niin ikävä. :(

Öitä öitä... nähkää unissanne ötököitä.<3

Päivän biisi:

1 kommentti:

  1. http://www.uusisuomi.fi/viihde/75614-jai-ilman-naisia-haastaa-axen-oikeuteen
    ETTÄ NÄIN :DDDDD

    VastaaPoista